De leiding van Scouts en Gidsen Sint-Laurentius Ename, samen met de vzw Oudercomité scouts Ename en VOSOG-kern 'De Mastworp', is er zich van bewust dat we voor de realisatie van een prestigieus project staan. We weten en beseffen maar al te goed dat een nieuwbouw met de bijhorende modernisering en uitbreiding van de beschikbare ruimtes noodzakelijk is om een antwoord te kunnen bieden aan de bloeiende en groeiende vereniging. We staan op dat vlak voor een aantal uitdagingen die we met veel moed en doorzettingsvermogen zullen aangaan. Het doel moet steeds zijn om de vereniging en de leden een aangename plek te kunnen geven waar er wekelijks aan scouting kan worden gedaan. 

We hopen dat we u met deze brochure voldoende hebben geïnformeerd omtrent het nieuwe project en dat u bereid bent om zo mee te investeren in dit mooie initiatief. 

Dankzij uw vertrouwen en investering kan u niet alleen de lokale scoutsvereniging vooruit helpen, maar kan u zich beschouwen als één van de trotse medeoprichters van dit project dat ten goede komt van de jeugd, natuurbeleving en vrijetijdsbesteding in ons geliefde Ename. 

Een stevige linker

Scouts en Gidsen Sint-Laurentius Ename

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin