Vooruitgang

 Klik op de foto's voor het volledige verslag en meer foto's

Opbouw

01-08-2018

Ondertussen hebben de mannen van Quint Verstraeten niet stilgezeten! de eerste muren van het houtskelet staan er en er is een snelle vooruitgang. Neem gerust zelf eens een kijkje op het terrein en val omver van verbazing van de eerste blikken van het nieuwe gebouw! Alweer een stap dichter bij het eindresultaat!!! Be Prepared!

Jaja, de laatste weken is er weer flink gewerkt! De materiaal meesters kregen hulp van enkele hardwerkende mannen om de anti-vries laag in beton te gieten, en om ook nog eens de leidingen te plaatsen! Knap gewerkt! Binnenkort meer info over de volgende plannen!

Vandaag hebben we samen met Tom Moerman en Mitch Audooren de laatste boom omgelegd, en verwerkt.
Na een warme voormiddag vol zweet en zaagsel, is dit werkje ook weer al geklaard. Hieronder vindt u de beelden van het werk.

Vandaag werd de betonplaat verwijderd, dank aan de 15 vrijwilligers die kwamen helpen.

Vandaag startte het nieuwbouw avontuur echt.
25 Stoere binken en "binkinnen" met 1 doel : 2 lokalen met de grond gelijk maken. MISSION ACCOMPLISHED! In zowaar acht uur slaagden we er in om met man en macht (vooral macht) de oude lokalen af te breken. Bedankt aan alle helpende handen en hopelijk zien we jullie volgende zaterdag terug en...

Nieuw begin!

16-03-2018

Het is officieel begonnen! de herassen zijn gezet en de eerste afbraak werken zijn gebeurd ook de Mastworp en het oude materiaalkot zijn reeds geledigd. Binnenkort leggen we (hopelijk met jullie hulp) de gebouwen neer en kunnen we beginnen met de uitbraak van het betonnen plateau. Klik op de foto voor meer.