sponsor opties

Om de kloof te dichten hebben we naast de hierboven opgesomde financiële middelen nog extra bronnen van inkomsten nodig. Wij hopen deze bij elkaar te sprokkelen via volgende kanalen: 

1. Onze Trooper pagina:

moet u nog inkopen doen online en wilt u de scouts steunen? Kijk eens na of uw favoriete winkel niet in ons winkellijstje staat en steun de scouts zonder ook maar 1 euro extra uit te geven! 
https://www.trooper.be/scoutsename

2. Fiscaal aftrekbare giften:

 (Particulier) Ten allen tijde kan u fiscaal aftrekbare giften storten indien u ons wenst te steunen bij de bouw van onze nieuwe lokalen. Dit kan door storting op rekening nummer BE55 4096 5041 4144, met mededeling: BVG 5-372 NIEUWBOUWPROJECT SCOUTS ENAME. Vanaf 40 euro zal u een attest ontvangen dat ervoor zorgt dat u deze ondersteuning fiscaal kan aftrekken van uw belastingen. Deze attesten worden verstrekt door Scouts en Gidsen Vlaanderen die hiervoor de nodige erkenningen heeft. 

3. Financiële sponsor:

 (Bedrijf) U steunt graag met uw bedrijf ons project, dat kan en daar geven wij u graag een sponsorpakket voor in de plaats. Er zijn 5 modules met bijhorende voordelen, dit staat gedetailleerd beschreven in tabel 5 op pagina 11. U kan het geld storten op rekeningnummer BE71 7375 0401 4669 op naam van Scouts Ename. Nadien ontvangt u van ons een onkostenbewijs. 

4. Renteloze lening: 

Indien we de kloof niet kunnen dichten met de inkomsten van acties, subsidies van de stad en giften, kunnen we bij oud-scouts en sympathisanten terecht die ons een renteloze lening willen aangaan. Deze lening wordt binnen de 10 jaar terugbetaald zonder intrest. We houden deze renteloze leningen als laatste optie voor extra inkomsten. De bedoeling blijft dat we met acties en giften aan genoeg geld geraken om de nieuwbouw te financieren.

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin